Velkommen

Velkommen

Vi nærmer oss sommeren og har nå pågende kurs på Skogli og Steffensrud. Etter dette tar Tåje svøm ferie fram til skolestart, da kursene hovedsaklig forsøker å følge skoleåret.
De legges ut fortløpende ettersom jeg får avklaring med videre leie av bassengene.
Trykk deg inn på ønsket basseng så ser du oppstartsdato, tider og priser der inne, samt at du finner et påmeldingskjema.

Jeg holder kurs i baby -småbarn og barnesvømming på Skogli/Lillehammer, Torpa , Fryal skole/Hov i Land samt Unicare Steffensrud.

Litt om de ulike kursene:
BABYSVØMMING 3- 12 MND
Kvalitetstid for baby og foreldre, der begge foreldre er velkomne med i vannet. Jeg ønsker at både baby og foreldre skal bli/føle seg trygge i møtet med vannet. Timene består av sang, rim og regler, egentid og repetisjoner. “Skynde seg sakte prinsippet” er gjeldene, vi tar oss god tid.

SMÅBARNSVØMMING 1- 5 ÅR
Barna lærer inn øvelser via strukturert lek og sang. Det øves på momenter som feks vannsprut i ansiktet, flyting og selvstendighet. Timene legges opp ettersom gruppas modenhet og timene tilpasses barnas fysiske alder. Ingen tidligere vannerfaring er nødvendig.

BLI TRYGGERE I VANN, FRA 6 ÅR
Dette er et tilbud for de barna som trenger “det lille ekstra” for å henge med i skolesvømmen eller skolestartere som gruer seg for møtet med bassenget. Timene legges opp etter barnas behov, men retter seg mot skolesvømmingen for å gjøre timene deres lettere. Når barna blir tryggere i vann feks kjenner det er helt greit å dykke, flyte på mage/rygg, kjenne til øvelsen “å gli” kommer også svømmingen lettere for de.
Det skal være en voksen i vannet sammen med barnet, dette for å gi de støtte, motivasjon og ekstra veiledning underveis.
Lurer du på om dette er noe for ditt barn, bare ta direkte kontakt.
MERK: dette er ikke et svømmekurs, men øvelsene er rettet mot det å kunne svømme.

BADEBUKSER: Dersom du skulle ønske å kjøpe badebukse, så har jeg et lite lager i ulike størrelser og farger. Disse har stramming rundt midje og lår for å fange opp evt uhell, de er lett polstrede så du trenger ingen bleie under. Har også badeshorts til gutt 14- 22 kg(store i str)
GAVEKORT: Jeg har gavekort til salgs for de som ønsker en spesiell og fin gave. De kommer både i nøytrale, gutte og jentefarger. Prisen på gavekortet bestemmer du som kjøper. De kan sendes i post, mail eller leveres direkte ved anledning.

På mine kurs skal ingen skal føle press til å mestre eller konkurrere. Barna møtes der de er og erfare at alle er GODE NOK.
Gleder meg til å se dere

Følg med på hjemmesiden og fb Tåje svøm for oppdateringer.

Velg kurssted under.